Njut av en härlig picknick på landet

Våren är här och sommaren är inte långt borta. Nu väcks lusten att vistas ute i naturen och en picknick känns uppfriskande. En skogsutflykt är aldrig fel och det spelar ingen roll om du bor på landet eller i staden.

Känner du att det är dags att andas in frisk luft efter vinterns mörker och kyla? Då ska du planera en avkopplande picknick för familj och vänner. Med naturvin från Vinoteket får du ett välsmakande vin som passar till alla typer av picknickmat. Vinoteket har ett stort utbud av naturviner och andra viner som enkelt kan beställas på vinoteket.se. Där kan du också läsa mer om viner och mat samt prenumerera på sajtens nyhetsbrev.

Satsa på enkel mat

Oavsett om du väljer att ta med en lättlagad lunch eller satsar på korv med bröd har du en hel del recept att välja bland. Det viktigaste när det gäller picknick är inte hur mycket tid du har lagt ner på matlagningen utan här handlar det om att enkelt kan vara minst lika gott. Var inte rädd för att till exempel köpa färdiggrillad kyckling, potatissallad och plommontomater. Har du ont om idéer kan du komplettera med smarriga smörgåsar eller avokadoburgare.