Gör reklam medan du är ute i skogen!

Att vara ute i vildmarken innebär inte att ditt företag måste vara utan synlighet. Med jackor med tryck från Medtryck kan du marknadsföra ditt företag på ett innovativt sätt även när du är långt från stadens puls. Vare sig det är under en vandring, en fisketur eller en campingutflykt kan dina medarbetare bära jackor som bär ditt företagsnamn och logo, vilket ger en kraftfull exponering.

Profilkläder – En nödvändighet för utomhusäventyr

När det kommer till att marknadsföra ditt företag i det vilda är profilkläder ett oumbärligt verktyg. Med den senaste tekniken inom tillverkning av profilkläder kan du skapa robusta och slitstarka plagg som tål alla utmaningar vildmarken har att erbjuda. Från vattentäta skaljackor till vindtåliga fleece – Medtryck erbjuder ett brett utbud av profilkläder som kan anpassas efter dina behov och varumärkeskrav.

Synlighet som går hand i hand med funktionalitet

När du väljer profilkläder för ditt företag är det viktigt att inte bara fokusera på synlighet utan också på funktionalitet. Medtrycks sortiment av profilkläder kombinerar stil med prestanda, vilket gör dem perfekta för alla typer av utomhusäventyr. Genom att integrera ditt företags logotyp eller budskap på dessa plagg kan du säkerställa att din synlighet inte kompromissar med funktionalitet.