Klä dig rätt inför vandringen

Om du ska ut och vandra är det viktigt att du klär dig rätt. Var noggrann med att kolla upp vilket väder det ska bli och välj kläder som är bekväma. Det är även väldigt viktigt att kläderna är hållbara och inte slits ut på en gång.

Val av klädmärke

Det viktigaste när du väljer kläder inför din vandring är att du känner dig säker på att de inte går sönder. Med hållbara kläder från märket Stanley/Stella kan du känna dig trygg med att plaggen står emot alla tänkbara yttre påfrestningar. Dessa kläder kan du beställa på Printer.se där du även får bestämma vilket tryck du önskar. Förutom profilkläder så erbjuder de även trycksaker för mässor och reklammaterial i form av papperstryck.

Kläder efter väder

Oavsett vilken årstid det gäller är det viktigt att alltid ha med sig minst ett ombyte om du ska ut på en lång vandring. Att vandra i blöta kläder till följd av en oväntad regnskur kan trots allt förstöra en stor del av upplevelsen. Tänk även på att ha både lång- och kortärmat som du kan varva med om vädret skulle skifta. Att klä sig i flera lager är ett bra tips då det minimerar packningen.