Jag heter Linnéa och bor i Lund tillsammans med min sambo. Jag läser arkeologi vid Lunds Universitet, och när jag inte pluggar ägnar jag en hel del tid till att laga mat.

Som studenter har vi inte särskilt stor matbugdet och fokuserar därför främst på billiga recept, alltid vegetatiskt men ofta även veganskt och glutenfritt. Jag tycker om att laga mat från grunden utan snabba kolhydrater och konstiga tillsatser, och trots att vi bara har en liten balkong har jag ett tjugotal krukor fyllda med grönsaker och kryddväxter utanför dörren.

» Stäng information

Glad påsk!

 
Glad påsk! Idag är det äntligen skärtorsdag, och nu tänker jag ta ledigt ett par dagar för att bara äta påskmat, fira Chilis födelsedag och ta det lungt lite. I år har jag inte riktigt hunnit med att testa så många nya påskrecept, utan tänkte istället fylla påskbordet med några gamla favoriter. I min kategori med högtidsmat hittar ni massor av recept som passar bra till påsk, till exempel deviled avocados, vegansk senapssill och skagenröra med tofu. Själv har jag laddat upp med mandel- och gräslöksbullarna som jag skrev om förra veckan, samt mängder med påskgodis såklart. Hoppas att ni får en riktigt bra påskhelg allihop!
 
 

Publicerad 2017-04-13 21:08:57 i Allmänt

Kommentarer


Biggeros

Publicerad 2017-04-14 18:11:41

Vilket fint pynt i riset!! Vi ska äta lite god mat. Igår grillade vi med goda vänner:) Glad Påsk
Älskar den fina bilden med Chili!!

Svar: Tack så mycket! Det låter riktigt trevligt :) Hoppas att du har haft en fin påskhelg! :)
Linnéa - The Hungry Gosling


Cornelia

Publicerad 2017-04-21 13:26:41

Vilka fina bilder, hoppas du hade en fin påsk!

Svar: Tack så mycket! Ja, den var riktigt mysig :) Hoppas att du också hade en fin påskhelg! :)
Linnéa - The Hungry Gosling


Hanna

Publicerad 2017-05-04 13:58:20

Hej! Ville bara berätta att ditt recept är med på den här listan: https://blogg.se/article/2017/may/picknick.html som kommer ut den 22 maj. Du får jättegärna uppmärksamma den i din blogg då :)

Svar: Åh vad roligt! Det ska jag absolut göra :)
Linnéa - The Hungry Gosling


Kommentera inlägget här

Till bloggens startsida

Ramslök
Pumpabiffar
Chutney
Spenatchips
Höstmacka