Jag heter Linnéa och är bosatt i södra Skåne, bland gula rapsfält och lummiga bokskogar. Jag lagar vegansk mat, gärna från grunden med rena råvaror i säsong och ännu hellre av sådant som jag själv har skördat. Utöver matlagning tycker jag nämligen mycket om att odla, och varje sommar svämmar min lilla balkong över av doftande örter, enorma tomatplantor och slingrande sockerärtor. Framåt hösten fylls varenda hörna av timjan, chili eller mynta hängandes på tork, medan kylskåpet ständigt svämmar över av burkar och flaskor fyllda med årets skörd. Jag tycker också om att åka iväg på mysiga utflykter, gärna ut i naturen med en picknickkorg eller till små gårdsbutiker ute på landet.

» Stäng information

Studentfirande

 
I helgen åkte vi upp till Jönköping en sväng, för det var nämligen dags för min lillebror att ta studenten! Vi var väl förberedda och hade med denna söta ↑ hund.
 
 
Efter utspring och flakåkande var det dags för middag och tårta. Min mamma hade bakat denna fina vegantårta med hallon och chokladkräm.
 
 
Sedan stannade vi kvar ett par dagar för att leka med lilla hunden, spela pingis i garaget och annat trevligt innan det var dags att åka hem igen. Mycket bra minisemester.

Publicerad 2016-06-15 13:40:15 i Allmänt

Kommentarer


Kommentera inlägget här

Till bloggens startsida

Ramslök
Pumpabiffar
Chutney
Spenatchips
Höstmacka