Jag heter Linnéa och är bosatt i södra Skåne, bland gula rapsfält och lummiga bokskogar. Jag lagar vegansk mat, gärna från grunden med rena råvaror i säsong och ännu hellre av sådant som jag själv har skördat. Utöver matlagning tycker jag nämligen mycket om att odla, och varje sommar svämmar min lilla balkong över av doftande örter, enorma tomatplantor och slingrande sockerärtor. Framåt hösten fylls varenda hörna av timjan, chili eller mynta hängandes på tork, medan kylskåpet ständigt svämmar över av burkar och flaskor fyllda med årets skörd. Jag tycker också om att åka iväg på mysiga utflykter, gärna ut i naturen med en picknickkorg eller till små gårdsbutiker ute på landet.

» Stäng information

Slottsbesök i Trollenäs

 
Igår eftermiddag åkte vi ut till Trollenäs slott, som ligger precis utanför Eslöv. Jag brukade åka dit med mina föräldrar varje sommar när jag var yngre, så därför tycker jag att det är så mysigt att promenera omkring i den fina slottsparken.
 
 
Genom hela parken ringlar en liten bäck som är full med små söta ankor, och alldeles intill slottet ligger en medeltida kyrka.
 
 
 
Efter att ha promenerat färdigt stannade vi till i borgstugan för att fika, och där hittade jag rent av en vegansk rawfood-chokladboll som var riktigt god. Helt klart en bra avslutning på slottsbesöket, och extra roligt med djurvänligt fika ute på landet.
 

Publicerad 2016-07-15 14:19:04 i Resor, utflykter och äventyr

Kommentarer


Bea

Publicerad 2016-07-16 18:16:42

Så fina bilder!

Svar: Tack så mycket! :)
Linnéa - The Hungry Gosling


Cornelia

Publicerad 2016-07-25 17:03:20

Åh, vilket vackert ställe!

Svar: Ja det är verkligen fint! :)
Linnéa - The Hungry Gosling


Kommentera inlägget här

Till bloggens startsida

Ramslök
Pumpabiffar
Chutney
Spenatchips
Höstmacka