Jag heter Linnéa och är bosatt i södra Skåne, bland gula rapsfält och lummiga bokskogar. Jag lagar vegansk mat, gärna från grunden med rena råvaror i säsong och ännu hellre av sådant som jag själv har skördat. Utöver matlagning tycker jag nämligen mycket om att odla, och varje sommar svämmar min lilla balkong över av doftande örter, enorma tomatplantor och slingrande sockerärtor. Framåt hösten fylls varenda hörna av timjan, chili eller mynta hängandes på tork, medan kylskåpet ständigt svämmar över av burkar och flaskor fyllda med årets skörd. Jag tycker också om att åka iväg på mysiga utflykter, gärna ut i naturen med en picknickkorg eller till små gårdsbutiker ute på landet.

» Stäng information

God jul!

 
Imorgon är det äntligen julafton! Paketen är inslagna, den sista julmaten ska strax in i ugnen och i granen trängs färgglada bakverk med söta trädjur och gamla kulor jag fått av min mormor. Nu tänker jag ta ett par dagar jullov, och det hoppas jag att ni också har tid att göra. Ha en riktigt fin julhelg, så hörs vi igen i mellandagarna.
 
 
Behöver du sista minuten-tips på julmat inför imorgon? Kika in i min kategori med vegansk högtidsmat för massor med inspiration!
 
 
 
 
 

Publicerad 2016-12-23 13:27:52 i Allmänt

Kommentarer


Kommentera inlägget här

Till bloggens startsida

Ramslök
Pumpabiffar
Chutney
Spenatchips
Höstmacka