Jag heter Linnéa och är bosatt i södra Skåne, bland gula rapsfält och lummiga bokskogar. Jag lagar vegansk mat, gärna från grunden med rena råvaror i säsong och ännu hellre av sådant som jag själv har skördat. Utöver matlagning tycker jag nämligen mycket om att odla, och varje sommar svämmar min lilla balkong över av doftande örter, enorma tomatplantor och slingrande sockerärtor. Framåt hösten fylls varenda hörna av timjan, chili eller mynta hängandes på tork, medan kylskåpet ständigt svämmar över av burkar och flaskor fyllda med årets skörd. Jag tycker också om att åka iväg på mysiga utflykter, gärna ut i naturen med en picknickkorg eller till små gårdsbutiker ute på landet.

» Stäng information

Matplanering i solen

 
Idag tittar äntligen solen fram igen, så nu passar jag på att sitta på balkongen och planera lite inför de kommande dagarna. Egentligen har jag en hel del att göra i skolan för tillfället, men är ju mer sugen på att laga goda saker så ska försöka hinna med det också. Jag ser så himla mycket fram emot sommaren nu, då kommer jag ju ha all tid i världen att testa nya roliga recept.
 
Har ni tips eller förslag på något recept, spännande ingrediens eller något annat roligt ni vill att jag ska testa på? Lämna jättegärna en kommentar eller skicka iväg ett mail.
 
Ni har väl förresten inte missat att ni numera hittar The Hungry Gosling på både Facebook, Instagram, Pinterest och Bloglovin? Gå gärna in och följ bloggen där också!

Publicerad 2016-04-25 14:45:38 i Allmänt

Kommentarer


Emma

Publicerad 2016-04-26 09:15:04

Ååh kan du inte prova att göra en maträtt med någon ovanlig grönsak som man inte tänker på att man kan använda i matlagning? Kanske någonting säsongsbaserat som odlas i Sverige nu till våren? Vill hitta massor nya frukter och grönsaker att prova på att äta, skulle vara sjukt roligt med lite inspiration kring det!:)

Svar: Det låter som en rolig idé! Ska se om jag kan hitta nån rolig grönsak :)
Linnéa - The Hungry Gosling


Anita

Publicerad 2016-04-27 07:37:35

Underbart med lite sol :D

Svar: Ja verkligen! Nu hoppas jag bara att den kommer tillbaka snart igen :)
Linnéa - The Hungry Gosling


Kommentera inlägget här

Till bloggens startsida

Ramslök
Pumpabiffar
Chutney
Spenatchips
Höstmacka