Jag heter Linnéa och är bosatt i södra Skåne, bland gula rapsfält och lummiga bokskogar. Jag lagar vegansk mat, gärna från grunden med rena råvaror i säsong och ännu hellre av sådant som jag själv har skördat. Utöver matlagning tycker jag nämligen mycket om att odla, och varje sommar svämmar min lilla balkong över av doftande örter, enorma tomatplantor och slingrande sockerärtor. Framåt hösten fylls varenda hörna av timjan, chili eller mynta hängandes på tork, medan kylskåpet ständigt svämmar över av burkar och flaskor fyllda med årets skörd. Jag tycker också om att åka iväg på mysiga utflykter, gärna ut i naturen med en picknickkorg eller till små gårdsbutiker ute på landet.

» Stäng information

Happy Halloween!

 
Idag är det äntligen Halloween och vi har precis gjort klart årets halloweenpumpa. Jag blev riktigt nöjd med den, den är helt klart bättre än de jag gjort tidigare även om jag egentligen hade velat göra något liknande detta. Känns dock som att jag får öva ett tag innan jag är på den nivån.
 
Nu ska vi strax börja förbereda kvällens middag, som såklart har pumpatema. Har du inte bestämd vad du ska äta ikväll kan jag tipsa om fylld pumpa med quinoa och hasselnötter eller pumpasoppa med rostade pumpafrön, båda utmärkta för en halloweenmiddag. Glad Halloween!

Publicerad 2015-10-31 15:39:00 i Allmänt

Till bloggens startsida

Ramslök
Pumpabiffar
Chutney
Spenatchips
Höstmacka