Jag heter Linnéa och är bosatt i södra Skåne, bland gula rapsfält och lummiga bokskogar. Jag lagar vegansk mat, gärna från grunden med rena råvaror i säsong och ännu hellre av sådant som jag själv har skördat. Utöver matlagning tycker jag nämligen mycket om att odla, och varje sommar svämmar min lilla balkong över av doftande örter, enorma tomatplantor och slingrande sockerärtor. Framåt hösten fylls varenda hörna av timjan, chili eller mynta hängandes på tork, medan kylskåpet ständigt svämmar över av burkar och flaskor fyllda med årets skörd. Jag tycker också om att åka iväg på mysiga utflykter, gärna ut i naturen med en picknickkorg eller till små gårdsbutiker ute på landet.

» Stäng information

Picknick och hundbesök

 
Mina föräldrar har åkt utomlands en vecka, så nu är vi hundvakt åt den här fina. Lilla Chili kom hit lagom till att sommarvärmen kom tillbaka, så häromdagen tog vi med henne på picknick.
 
 
Vi åt spacebars, bönchips från Astrid & Aporna och en müslibar som de delade ut på Centralen i Malmö.
 
 
Chili fick ett ben som jag hittade på Astrid & Aporna. Lite hårt och jobbigt att äta tyckte den lata hunden som inte ens äter odelade jordgubbar, men efter en stund slank det ner ändå.
 
 

Publicerad 2015-06-30 10:30:00 i Allmänt

Till bloggens startsida

Ramslök
Pumpabiffar
Chutney
Spenatchips
Höstmacka