Jag heter Linnéa och är bosatt i södra Skåne, bland gula rapsfält och lummiga bokskogar. Jag lagar vegansk mat, gärna från grunden med rena råvaror i säsong och ännu hellre av sådant som jag själv har skördat. Utöver matlagning tycker jag nämligen mycket om att odla, och varje sommar svämmar min lilla balkong över av doftande örter, enorma tomatplantor och slingrande sockerärtor. Framåt hösten fylls varenda hörna av timjan, chili eller mynta hängandes på tork, medan kylskåpet ständigt svämmar över av burkar och flaskor fyllda med årets skörd. Jag tycker också om att åka iväg på mysiga utflykter, gärna ut i naturen med en picknickkorg eller till små gårdsbutiker ute på landet.

» Stäng information

Julklappar

 
Jag fick en hel hög fina julklappar i år, och flera stycken var såklart matrelaterade. En av de bästa var den här fina gjutjärnsstekpannan ↑, våra teflonpannor är så slitna nu att jag knappt vill använda dem nämligen.
 
 
Jag fick även en fin kokbok, veganskt lypsyl och en hel burk torkade trattkantareller. Tänker laga någon god gryta med dem i början av nästa år.
 
 
Nya fina skärbrädor och köksredskap blev det också...
 
 
...samt en stor, rejäl mortel som kommer bli jättefin på köksbänken. Är mycket nöjd med årets julklappar!
 

Publicerad 2015-12-28 15:19:10 i Allmänt

Kommentarer


Kommentera inlägget här

Till bloggens startsida

Ramslök
Pumpabiffar
Chutney
Spenatchips
Höstmacka