Jag heter Linnéa och är bosatt i södra Skåne, bland gula rapsfält och lummiga bokskogar. Jag lagar vegansk mat, gärna från grunden med rena råvaror i säsong och ännu hellre av sådant som jag själv har skördat. Utöver matlagning tycker jag nämligen mycket om att odla, och varje sommar svämmar min lilla balkong över av doftande örter, enorma tomatplantor och slingrande sockerärtor. Framåt hösten fylls varenda hörna av timjan, chili eller mynta hängandes på tork, medan kylskåpet ständigt svämmar över av burkar och flaskor fyllda med årets skörd. Jag tycker också om att åka iväg på mysiga utflykter, gärna ut i naturen med en picknickkorg eller till små gårdsbutiker ute på landet.

» Stäng information

Veganglass i MalmöHela sommaren har jag sett fram emot att gå till Köld och prova deras cashewglass, och i lördags var det äntligen dags! Jag beställde hallon-lakrits och cashew-choklad. Blev verkligen inte besviken, så himla gott.
 
 
Min pojkvän beställe också chokladglassen samt sorbet med Piña Colada-smak. Det var nog den godaste sorbet jag smakat, brukar tycka att de är ganska isiga annars men denna var jättegod. Kan verkligen rekommendera att gå dit, och det dröjer nog inte särskilt länge innan vi själva går på återbesök.

Publicerad 2015-08-31 15:57:45 i Restauranger, butiker och tips

Till bloggens startsida

Ramslök
Pumpabiffar
Chutney
Spenatchips
Höstmacka